Close
't lang leven, Dorp-West 1 9080 Lochristi
09 / 355 09 65

gemmo-therapie

In 2008 studeerde ik af in de richting gemmo-therapie.

Gemmo-therapie is een jonge (revolutionaire) tak binnen de fytotherapie. Er worden knoppen en jonge scheuten van bomen en struiken gebruikt. Ze worden geoogst in de lente, op het moment dat de knoppen en scheuten zich op het hoogtepunt van hun natuurlijke groeicyclus bevinden. Ze bevatten verscheidene actieve stoffen die niet meer aanwezig zijn in de volwassen plant. Dit verklaart o.a. waarom gemmo-therapie-remedies actief zijn binnen een breed spectrum van aandoeningen.

Na de opleiding bij Nancy Popieul, volg ik nog geregeld avond- en dagcursussen om up-to-date te blijven. In 2020 volg ik opnieuw een uitgebreide cursus gemmo-therapie bij Dirk De Bock (gemmo-consult). Mijn kennis pas ik hoofdzakelijk toe in de winkel, maar ik draag ook graag mijn kennis uit via lezingen.

foto : gemmoconsult

Vandaar dat ik altijd kan gevraagd worden om een namiddag of avond programma te verzorgen (2u à 2u30). De inhoud is algemeen en interactief opgevat. Indien de organisator een beamer ter beschikking stelt, breng ik een mooi uitgewerkte powerpoint en eigen laptop mee.
Prijs is overeen te komen.

Sofie Van Slycken