Close
't lang leven, Dorp-West 1 9080 Lochristi
09 / 355 09 65

algemene voorwaarden

‘t lang leven heeft getracht alle producten die op de website worden verkocht zo waarheidsgetrouw en juist mogelijk te beschrijven en af te beelden. Mocht er toch een fout in geslopen zijn, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

1. Verkoopovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen ‘t lang leven en de meerderjarige opdrachtgever, op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Iedereen die een bestelling plaatst bij ‘t lang leven, verklaart zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2. Betaling

Een online betaling kan met Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, ING Home’Pay of Belfius Direct Net. Dit is kosteloos voor de klant.
Uw betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij zorgen meteen voor uw bestelling.

3. Productprijzen

Al onze prijzen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Wij trachten onze productbeschrijvingen en fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken. Informatie aangaande de producten zoals afmetingen en gewichten betreffen altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. U kunt steeds bijkomende uitleg krijgen over ons aanbod door ons te contacteren.

4. Levertermijn

‘t lang leven betracht een nauwkeurige respectering van de levertermijnen.
Mocht blijken dat bestelde producten niet op de afgesproken termijn voorradig kunnen zijn, dan wordt u daarvan tijdig via mail verwittigd.
U kan dan kiezen om het product op een later moment geleverd te krijgen of voor een terugbetaling van het product.

5. Vragen en klachten

‘t lang leven streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan worden we hier graag van op de hoogte gebracht.
Klachten kunnen via e-mail worden in gediend op tlangleven@telenet.be en zullen binnen de 5 werkdagen worden behandeld. Bij geschillen aangaande het sluiten, de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering van het verkoopscontract of van de huidige algemene voorwaarden is het Belgische recht van toepassing in het gerechtelijk arrondissement van Gent.

6. Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van onze producten berust bij de fabrikant. ‘t lang leven sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid van problemen met deze producten uit. Bij eventuele problemen vragen wij u ons te contacteren, wij nemen vervolgens contact op met de fabrikant en zorgen voor een oplossing.

7. Eigendomsrecht

‘t lang leven blijft volledig eigenaar van een verkocht product tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan.